Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Βελτιωμένες Προτάσεις Στο Google Play Χάρη Στο Google+

Google Play Books Tablet

Η Google το τελευταίο έτος δουλεύει ώστε να ενοποιήσει τις υπηρεσίες της, με την ενσωμάτωση του Google+ να παίζει τεράστιο ρόλο. Τώρα, η εταιρία φέρνει περισσότερα στοιχεία του Google+ στο Google Play.

Με την ενημερωμένη έκδοση του καταστήματος Google Play για Android, όλοι οι χρήστες έχουν ένα προφίλ όπου ο καθένας μπορεί να δει τα +1, τα σχόλια και τις βαθμολογίες που έχει δώσει ο χρήστης στις εφαρμογές. Επίσης δείχνει πιο πολλές προτάσεις από άτομα της οικογενείας, φίλους ή οποιοδήποτε άλλον έχει βάλει στους κύκλου του στο Google+ ο χρήστης. Για να έχεις πρόσβαση στο προφίλ κάποιου θα πρέπει να βρεις μια αξιολόγηση ή κριτική που έχει αφήσει κάτω από εφαρμογή και να πατήσεις επάνω στην εικόνα προφίλ του.

Η ενημερωμένη έκδοση του Play έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη και εμείς εδώ στο Tech Community την έχουμε αποκτήσει. Η ενημέρωση θα γίνει αυτόματα χωρίς να ειδοποιηθεί ο χρήστης.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: