Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Google Play Movies Ήρθε Επίσημα Στην Ελλάδα

Η Google αρχίζει και δείχνει αγάπη για την Ελλάδα, αφού μετά το πρόσφατο λανσάρισμα του Google Street View στη χώρα μας ήρθε και το Google Play Movies. Το μόνο που μένει να δούμε στην Ελλάδα είναι το αντίστοιχο τμήμα του Google Play για τις τηλεοπτικές σειρές και τις συσκευές που πουλάει η Google μέσω του Play, όπως τα Nexus και το θερμοστάτη Nest.

Με το Google Play Movies, που έρχεται προ-εγκατεστημένο μαζί με τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Google στις περισσότερες Android συσκευές (αν δεν υπάρχει μπορεί να κατέβει από το Play), μπορούμε να αγοράσουμε ή να νοικιάσουμε ταινίες. Οι ταινίες μπορούν να κατέβουν σε HD ανάλυση ή SD (480p) με χρέωση 16,99€ και 13,99€ αντίστοιχα. Φυσικά, μετά την αγορά μπορούν να παιχτούν σε κάθε Android συσκευή με το Play Store στη ανάλυση που αγοράστηκαν. Η ενοικίαση κοστίζει 4,99€ και 3,99€ αντίστοιχα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν παρέχονται σε όλες ελληνικοί υπότιτλοι.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: