Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Google Play Music Έγινε Διαθέσιμο Στην Ελλάδα

Η υπηρεσία μουσικής από τη Google με τίτλο Google Play Music έγινε διαθέσιμη σε αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει πως όσοι μένουν στην Ελλάδα, ανοίξουν το Google Play και συμφωνήσουν στους νέους όρους χρήσης, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη της αμερικάνικης εταιρίας.

GOOGLE PLAY MUSIC: ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ITUNES ΚΑΙ ΤΟΥ SPOTIFY

Για όσους δεν έχουν ακούσει ξανά το Google Play Music, είναι μια υπηρεσία της Google στην οικογένεια Google Play και θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως «αντίπαλο του iTunes». Ο χρήστης μπορεί να αγοράσει τραγούδια που θα βρει χωρισμένα σε κατηγορίες ή ολόκληρα άλμπουμ σε τιμές ίδιες με τις αντίπαλες υπηρεσίες. Η υπηρεσία τόσο καιρό ήταν διαθέσιμη στις ΗΠΑ και άλλες χώρες, οπότε έρχεται με μια μεγάλη λίστα διαθέσιμων τραγουδιών και άλμπουμ από τα οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ελληνικά. Ακόμη, έγινε διαθέσιμη και η υπηρεσία Google Play Music All Access που ουσιαστικά είναι ένας ακριβότερος αντίπαλος του Spotify – ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλα τα τραγούδια που είναι διαθέσιμα στο Play Music χωρίς διαφημίσεις και αν το επιθυμεί μπορεί να δημιουργήσει δικούς του σταθμούς, όλα αυτά για 7,99 ευρώ το μήνα. Δωρεάν συνδρομή στο Google Play Music All Access για ένα μήνα επίσης παρέχεται.

Άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες στο Google Play είναι για ταινίες και περιοδικά. Ακόμα κανένα από τα δύο δεν διατίθεται στην Ελλάδα. Ελπίζουμε να έρθουν σύντομα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: