Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ήρθε Το Google Play Services 4.1 Με Βελτιώσεις Και Νέο Multiplayer

Η Google ανακοίνωσε και κυκλοφόρησε το Google Play Services 4.1 που φέρνει κάποιες διορθώσεις και ένα νέο mode στο multiplayer. Η σημαντικότερη βελτίωση που φέρνει το νέο λογισμικό είναι η διόρθωση ενός προβλήματος σχετικά με τις υπηρεσίες τοποθεσίας το οποίο ‘έτρωγε’ πολύ μπαταρία.

Η Google επίσης ενσωμάτωσε το turn-based multiplayer για παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές μπορούν να επωφεληθούν από το νέο σύστημα multiplayer με υποστήριξη για 2-8 παίχτες. Όταν κάποιος κάνει μία κίνηση αυτή στέλνεται στο Play Services και αμέσως στους υπόλοιπους παίχτες. Αυτό θα πρέπει να κάνει την ανάπτυξη turn-based games πολύ πιο εύκολη.

Υπάρχουν ακόμη κάποιες μικρότερες βελτιώσεις, όπως καλύτερη αυτόματη συμπλήρωση στο Google+ όταν κάνουμε κοινή χρήση αντικειμένων, και ακόμη περιλαμβάνει ένα developer preview για το νέο Google Drive API που επιτρέψει τη πρόσβαση στον συγχρονισμό αρχείων μεταξύ των συσκευών. Γενικά πρόκειται για μια καλή ενημέρωση, ακόμη και αν οι περισσότεροι χρήστες δεν θα το προσέξουν. Το Google Play Services ενημερώνεται από μόνο του, οπότε σύντομα θα το έχετε όλοι χωρίς να κάνετε τίποτα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: