Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Play Store, Αναβαθμίστηκε Με Στοιχεία Από Το Material Design

Google Play Store v4.9.13

Η Google στο Twitter ανακοίνωσε την διάθεση μιας νέας έκδοσης του Google Play Store (v4.9.13) η οποία φέρνει στοιχεία από το Material Design.

Το Material Design είναι η νέα γλώσσα σχεδιασμού της Google η οποία χρησιμοποιεί πολλά χρώματα, επίπεδο σχεδιασμό και σκιές όπου χρειάζονται. Η Google θα ανανεώσει όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ώστε να βασίζονται σε αυτό το design και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το Chrome OS (η ‘επιχείρηση’ ανανέωσής του βαφτίστηκε Project Athena).

Όπως είχαμε δει παλιότερα, το Google Play Store με Material Design ρίχνει το βάρος του στις εικόνες και τα βίντεο, και ταυτόχρονα μειώνει το κείμενο. Για παράδειγμα, το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσει ο χρήστης όταν πάει στη σελίδα μιας εφαρμογής είναι μια μεγάλη εικόνα που τη χαρακτηρίζει, μια σύντομα περιγραφή της, screenshots και τις αλλαγές που έγιναν στη τελευταία έκδοση, πάνω από τις κριτικές.

Η αναβάθμιση στη νέα έκδοση του Google Play θα γίνει αυτόματα σε όσους χρησιμοποιούν ήδη τη τελευταία έκδοση μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά μπορείτε να το αποκτήσετε από τώρα, κάνοντας εγκατάσταση από μόνοι σας την εφαρμογή, κατεβάζοντας την από εδώ. Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από το Droid-Life που παρουσιάζει τις αλλαγές παρακάτω.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: