Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google+ Και YouTube Διαχωρίζονται

YouTube Gaming

Η Google πριν μερικά χρόνια έκανε υποχρεωτικό το να έχεις ένα προφίλ στο Google+ για να συμμετέχεις στο YouTube και από τότε ο κόσμος γκρινιάζει. Μετά από αρκετό καιρό η Google άκουσε τα αρνητικά σχόλια και ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα Google+ και YouTube δεν θα είναι μαζί. Πλέον το μόνο που χρειάζεται για να σχολιάσεις, να δημιουργήσεις κανάλι και να ανεβάσεις βίντεο στη δημοφιλέστατη υπηρεσία είναι απλά ένας λογαριασμός στη Google. Μόλις πραγματοποιηθεί η αλλαγή τα σχόλια που κάνουν οι χρήστες δεν θα φαίνονται στο κοινωνικό δίκτυο Google+ και ουσιαστικά το YouTube θα λειτουργεί όπως παλιά.

Στην ανακοίνωσή της, η Google αναφέρει ότι θέλει να κρατήσει το κοινωνικό δίκτυο Google+ ‘καθαρό’ για να επικοινωνούν οι χρήστες μεταξύ τους και να μοιράζονται πράγματα που τους ενδιαφέρει. Για αυτό έχει αφαιρέσει λειτουργίες του Google+ και τις έχει λανσάρει σαν ξεχωριστές υπηρεσίες (βλ. Hangouts και Google Photos), και επίσης πρόσφατα λάνσαρε το Google+ Collections που επιτρέπει τη δημιουργία συλλογών με πράγματα που ενδιαφέρουν τον χρήστη. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Google θα διαχωρίσει και από άλλες υπηρεσίες το Google+ και στο τέλος ένας λογαριασμός για το Google+ θα χρειάζεται μόνο για το Google+. Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: