Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Δυνατότητα Ενσωμάτωσης Των Posts Σε Σελίδες Τώρα Και Στο Google+

Google+ Embeddable Posts

Την δυνατότητα να ενσωματώνεις tweets και posts από το Twitter και Facebook δανείστηκε το Google+ και πλέον αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη για όσους θέλουν να τα ενσωματώνουν στις ιστοσελίδες τους.

Η ενσωμάτωση των posts από το Google+ είναι το ίδιο απλή με αυτή του Twitter. Απλά βρίσκεις το post που θέλεις, από το μενού πάνω δεξιά κάνεις κλικ στο βελάκι, επιλέγεις το Embed post, αντιγράφεις τον έτοιμο κώδικα και τον κάνεις επικόλληση στη σελίδα που θέλεις να εμφανίζεται.

Ένα παράδειγμα είναι αυτό:Όπως μπορείς να δεις, μπορείς ακόμα και να κάνεις +1, να σχολιάσεις, να βάλεις στους κύκλους σου αυτόν που έκανε την δημοσίευση του post ή να μεταβείς στο κοινωνικό δίκτυο.

Η λειτουργία αυτή είναι προφανώς διαθέσιμη από τώρα για όλους τους χρήστες του δικτύου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: