Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Αναζήτησε Τα Pokemon Μέσα Από Τους Χάρτες Της Google

Καλή Πρωταπριλιά λοιπόν, κι ως είθισται σε αυτή την μέρα τα καλοπροαίρετα ψεματάκια και οι φάρσες έχουν την τιμητική τους, και ο τεχνολογικός τομέας φυσικά δεν θα έμενε ανεπηρέαστος. Πρωτοστάτης το ιαπωνικό blog της Google, που υποδέχτηκε τον καινούριο μήνα τηρώντας τις παραδόσεις με ένα update στις Android και iOS εκδόσεις των Google Maps.

Η αναβάθμιση έκρυβε μια έκπληξη στους χρήστες, καθώς τους προτρέπει να παίξουν το παιχνίδι Pokemon Challenge που μπορεί να τους εξασφαλίσει μία θέση ως Pokemon Master στη Google! Αν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε τον εαυτό σας σε αυτό το σαφάρι των Pokemon επιχειρώντας να πιάσετε και τα 150, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην εφαρμογή Google Maps, να πατήσετε στην αναζήτηση και στη συνεχεία να πατήσετε το “press start button” που θα σας εμφανιστεί. Ακόμα και αν είστε ο ειδικός στα θέματα των Pokemon, μην περιμένετε την θέση του Pokemon Master στη Google καθώς η προθεσμία είναι μέχρι αύριο (2/Απρ/2014).

Όπως είπα πριν, καλή Πρωταπριλιά και…Gotta catch ΄em all!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: