Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Project Ara, Παρουσιάστηκε Το Πρωτότυπο Συναρμολογούμενο Smartphone

Μotorola Project Ara

Πριν λίγους μήνες, είχε παρουσιαστεί από τη Google ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα, με την ονομασία Project Ara. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την ιδέα, ο χρήστης θα μπορεί να αποφασίζει ο ίδιος τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα βάλει ώστε να δημιουργήσει το κινητό της αρεσκείας του, πληρώνοντας βέβαια την ανάλογη τιμή. Μάλιστα θα έχει και την δυνατότητα να αντικαταστήσει ή να αναβαθμίσει όποιο χαρακτηριστικό θελήσει στο μέλλον.

Παρόλο λοιπόν που η Lenovo εξαγόρασε την Motorola, η Google κράτησε το Project Ara, αλλά και όλες τις πατέντες της Motorola, και προχωράει με βήμα γοργό για την υλοποίηση του. Έτσι, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει τρεις εκδηλώσεις για προγραμματιστές μέσα στο 2014, με την πρώτη να είναι προγραμματισμένη για τις 15-16 Απριλίου στο Mountain View της Καλιφόρνια. Οι παρευρισκόμενοι και οι θεατές μέσω live streaming θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια alpha έκδοση του Module Developers’ Kit.

Στόχος της Google είναι να κυκλοφορήσει μια «συσκευή» η οποία ουσιαστικά θα είναι ένα πλαίσιο την οθόνης και η κεραία WiFi στην τιμή των 50 δολαρίων, και έπειτα ο χρήστης να προσθέτει πάνω σε αυτόν τον σκελετό οτιδήποτε επιθυμούν οι ανάγκες, αλλά και η τσέπη του… Περιμένουμε με ανυπομονησία να κυκλοφορήσει στην αγορά!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: