Με Το Project Hera Η Google Θα Ενοποιήσει Όλες Τις Πλατφόρμες Της

Με Το Project Hera Η Google Θα Ενοποιήσει Όλες Τις Πλατφόρμες Της

Η Google τον τελευταίο καιρό μας απασχολεί ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το Google I/O 2014 και έχει να παρουσιάσει πολλά. Η τελευταία διαρροή σχετικά με τη Google σχετίζεται με το Project Hera, μία προσπάθεια της ώστε να ενοποιήσει ό,τι προσφέρει: Android, Chrome OS και web υπηρεσίες.

Η διαρροή έγινε από το Android Police. Έτσι, με το Project Hera αναμένουμε τη Google να ενώσει το Android OS με το Chrome OS ώστε να υπάρχει άμεσος συγχρονισμός μεταξύ τους και αλληλοϋποστήριξη τους, ενώ στη πλατφόρμα του Android ίσως οι προγραμματιστές μπορέσουν να γράφουν HTML5 εφαρμογές. Αν πραγματοποιηθεί αυτό θα είναι τεράστια ανακούφιση τόσο για τους χρήστες, όσο για τους προγραμματιστές αφού οι πρώτοι θα πραγματοποιούν ενέργειες χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουν τις εφαρμογές (πχ απάντηση σε email χωρίς το άνοιγμα του Gmail) και οι δεύτεροι θα γράφουν εφαρμογές άνετα και ταυτόχρονα σε Chrome, Android και web.

Παράλληλα με το Project Hera ανανεώνονται και οι εφαρμογές της Google για Android. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε ένα μικρό δείγμα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.