Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Με Το Project Hera Η Google Θα Ενοποιήσει Όλες Τις Πλατφόρμες Της

Η Google τον τελευταίο καιρό μας απασχολεί ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το Google I/O 2014 και έχει να παρουσιάσει πολλά. Η τελευταία διαρροή σχετικά με τη Google σχετίζεται με το Project Hera, μία προσπάθεια της ώστε να ενοποιήσει ό,τι προσφέρει: Android, Chrome OS και web υπηρεσίες.

Η διαρροή έγινε από το Android Police. Έτσι, με το Project Hera αναμένουμε τη Google να ενώσει το Android OS με το Chrome OS ώστε να υπάρχει άμεσος συγχρονισμός μεταξύ τους και αλληλοϋποστήριξη τους, ενώ στη πλατφόρμα του Android ίσως οι προγραμματιστές μπορέσουν να γράφουν HTML5 εφαρμογές. Αν πραγματοποιηθεί αυτό θα είναι τεράστια ανακούφιση τόσο για τους χρήστες, όσο για τους προγραμματιστές αφού οι πρώτοι θα πραγματοποιούν ενέργειες χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουν τις εφαρμογές (πχ απάντηση σε email χωρίς το άνοιγμα του Gmail) και οι δεύτεροι θα γράφουν εφαρμογές άνετα και ταυτόχρονα σε Chrome, Android και web.

Παράλληλα με το Project Hera ανανεώνονται και οι εφαρμογές της Google για Android. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε ένα μικρό δείγμα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: