Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Project Shield, Προστασία Από DDoS Επιθέσεις Από Τη Google

Google Project Shield

Ένα νέο project ανακοίνωσε η Google του οποίου ο σκοπός είναι να βοηθήσει μικρά websites να σταθούν σε τυχόν DDoS επιθέσεις. Το όνομά του είναι Project Shield.

Το Project Shield δημιουργήθηκε μέσω του Google Ideas όπως το uProxy που μάθαμε νωρίτερα και υλοποιήθηκε από ακτιβιστές της Μέσης Ανατολής. Μέσω αυτού, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων που έχουν ενταχθεί σε αυτό το πρόγραμμα ανεβάζουν το περιεχόμενό τους στο Google ώστε να αντιστέκονται σε κακόβουλες DDoS (Distributed Denial of Service) επιθέσεις και να μην ‘βγαίνουν’ offline.

Το project είναι μια κρίσιμη πρωτοβουλία για τις περιοχές του κόσμου όπου η ελευθερία του λόγου είναι περιορισμένη. Αν και ξεκίνησε τώρα, έχει ήδη προφυλάξει ένα κοινωνικοπολιτικό blog στην περσική γλώσσα, μια υπηρεσία παρακολούθησης των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Κένυα και άλλα. Προς το παρών είναι σε δοκιμαστική φάση και μόνο όσοι έχουν πρόσκληση μπορούν να ενταχθούν. Άμα ενδιαφέρεσαι μπορείς να κάνεις αίτηση εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: