Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Google Project Tango: Οι Πρώτες Συσκευές Από Την LG Μέσα Στο 2015

Μετά τις παρουσιάσεις της Google στο Googe I/O, ήρθε η σειρά της Regina Dugan και της ομάδας ATAP (Advanced Technology and Projects) να παρουσιάσουν το Project Tango. Το φιλόδοξο εγχείρημα της εταιρίας φαίνεται ότι θα πάρει σάρκα και οστά, και η επίσημη παρουσίασή του έγινε μέσα από διάφορα βίντεο που αποκαλύπτουν τον τρόπο δημιουργίας του και τη σκοπιμότητα της χρήσης του. Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι η LG θα είναι ο πρώτος συνεργάτης που θα υλοποιήσει το Project, ξεκινώντας το 2015.

Το Project Tango λοιπόν προχωράει και φαίνεται ότι δεν θα αργήσουν τα πρώτα smartphones και tablets που θα μπορούν να χαρτογραφούν αλλά και να πλοηγούν τον χρήστη στους εσωτερικούς χώρους μέσω τρισδιάστατων χαρτών. Επίσης, με το Google Project Tango θα δούμε νέα παιχνίδια να εκμεταλλεύονται αυτή τη τεχνολογία και άλλες εφαρμογές, που για παράδειγμα χαρτογραφούν τα καταστήματα για να βρίσκεις αμέσως το προϊόν που θες ή εφαρμογές που βοηθούν τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης για να πάνε σε διάφορα μέρη που επιθυμούν.

Οι συσκευές που θα πραγματοποιούν τις χαρτογραφήσεις θα είναι εφοδιασμένες με κάμερες, αισθητήρες και το κατάλληλο λογισμικό ώστε να πραγματοποιούν χιλιάδες 3D μετρήσεις το δευτερόλεπτο. Παραπάνω πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμα, ωστόσο αν προκύψει οτιδήποτε θα σας ενημερώσουμε.


Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: