Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Με Το Project Wing Η Google Θα Διανέμει Πακέτα Μέσω Drones

Google Project Wing Drone

Η Google θέλει να ανταγωνιστεί την Amazon και το Amazon Prime Air με το Project Wing, τη δική της υπηρεσία διανομής πακέτων μέσω drones. Τα drones είναι μη-επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους λόγους – είτε για λήψη φωτογραφιών από ψηλά είτε για παροχή δωρεάν Internet (από τη Facebook). Η Google πιστεύει ότι θα έχει κέρδος από όλο αυτό το εγχείρημα και έτσι εξαγόρασε στις αρχές του 2014 την Titan Aerospace που κατασκευάζει τέτοια αεροσκάφη.

Σε αντίθεση με το Amazon Prime Air, το Project Wing (ένα εγχείρημα του ερευνητικού εργαστηρίου Google X από το 2012) θα χρησιμοποιεί σύρμα ή σχοινί για να κατεβάσει το δέμα. Δηλαδή δεν θα κατεβαίνει στο έδαφος για να αφήσει το δέμα, όπως (θα) κάνουν τα drones της Amazon. Βεβαίως τα αεροσκάφη θα έχουν GPS επάνω τους για να στέλνουν τη τοποθεσία τους στη Google και οι υπεύθυνοι να ξέρουν που ακριβώς βρίσκονται.

Η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα βίντεο παρουσιάζοντας το τρόπο λειτουργίας του Project Wing αλλά δεν έδωσε κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε σκοπεύει να τα βάλει σε λειτουργία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: