Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Google Schemer, Η Νέα Υπηρεσία Της Google Για Να Περνάμε Καλά Στον Ελεύθερο Χρόνο Μας

Είτε πρόκειται για την εξερεύνηση μιας νέας πόλης, ο έλεγχος μιας σύστασης ταινίας ενός φίλου, ή απλά την εξεύρεση νέων δραστηριοτήτων για το Σαββατοκύριακο, το Schemer μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε νέα πράγματα να κάνουμε και να κάνουμε διαμοιρασμό νέων με τους φίλους. Με αυτή την ιδέα δημιούργησε η Google τη νέα της υπηρεσία με όνομα Schemer.

Το Google Schemer με άλλα λόγια είναι ένα κοινωνικό δίκτυο από τη Google για να μπαίνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας ή όταν βαριόμαστε και να μαθαίνουμε ενδιαφέροντα πράγματα που μοιράζουν οι φίλοι μας, όπως νέες ταινίες και εξόδους. Αυτή τη στιγμή το Schemer είναι σε beta έκδοση και μόνο για τις Η.Π.Α.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα ωραία γραφικά του site και να μπεις στη waitlist για να μπεις από τους πρώτες όταν ανοίξει και όταν γίνει διαθέσιμο και στην Ελλάδα εδώ.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-LQn7hgloI4?hd=1&w=600&h=335]

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: