Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Θα Χρησιμοποιεί Το Όνομά Σου Για Διαφημίσεις Προϊόντων

Google Shared Ads

Αν χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες της Google τότε από τον επόμενο μήνα θα δεις το όνομά σου και τη φωτογραφία προφίλ σου να γίνονται μέρος διαφημίσεων προϊόντων.

Τι σημαίνει αυτό; Αν για παράδειγμα σε ένα προϊόν έχεις αφήσει μια θετική αξιολόγηση και κάποιος άλλος ψάξει στο Google για αυτό το προϊόν θα δει κάτω από το σύνδεσμο την εικόνα προφίλ σου και το όνομά σου, μαζί με το πόσα αστεράκια (στα 5) έχεις βαθμολογήσει το προϊόν και τι σχόλιο έκανες για αυτό. Αυτό η Google το ονομάζει “shared endorsements/κοινόχρηστες εγκρίσεις.”

Οι αξιολογήσεις θα φαίνονται μόνο αν έχεις βάλει να τα μοιράζεσαι με το κοινό. Αν δεν το έχεις επιλέξει αυτό ή είσαι ανήλικος καμία από τις αξιολογήσεις σου δεν εμφανίζεται. Οι αλλαγή αυτή θα λάβει χώρα από τις 11 Νοεμβρίου και μπορείς να το απενεργοποιήσεις από εδώ αν το επιθυμείς.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: