Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Εγκαινίασε Το Πρώτο Φυσικό Της Κατάστημα

Η Google εγκαινίασε το πρώτο φυσικό κατάστημα στην ιστορία της το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο. Σε αντίθεση με τα Apple Store, πρόκειται για ένα ‘κατάστημα σε κατάστημα’ μέσα στο Currys PC World στο Λονδίνο (Tottenham Court Road).

Μέσα στο πρώτο Google Shop θα βρείτε διάφορα προϊόντα της εταιρίας ή προϊόντα που τρέχουν το λογισμικό της, όπως κινητά και tablets με Android OS, Chromecast και υπολογιστές Chromebook με Chrome OS. Επιπρόσθετα θα βρίσκεται και προσωπικό της εταιρίας που θα μαθαίνει σε πελάτες πως να χρησιμοποιούν τις συσκευές ή θα προσφέρει υποστήριξη. Ο James Elias, υπεύθυνος διαφήμισης της Google στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τα εγκαίνια ενός τέτοιου χώρου, του πρώτου αυτού του είδους σε όλο τον κόσμο, στο Currys PC World. Με το Google Shop δημιουργήσαμε ένα μέρος για τον κόσμο για να παίξουν, να πειραματιστούν και να μάθουν για όλα όσα έχει να προσφέρει η Google, από εκπληκτικές συσκευές μέχρι μια απόλυτα συνδεδεμένη online ζωή.

Οι επισκέπτες θα βρουν ένα μεγάλο video wall με την υπηρεσία Google Earth, ένα ψηφιακό πίνακα και κατά καιρούς θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα και εκδηλώσεις για μια μεγάλη γκάμα θεμάτων, από την online ασφάλεια μέχρι βασικές γνώσεις προγραμματισμού.»

Η εταιρία προτίθεται να ανοίξει δύο παρόμοια καταστήματα, το ένα στο δυτικό Λονδίνο (Φούλαμ) και το άλλο σε ένα κέντρο στη περιοχή Τάροκ, δίπλα στο Λονδίνο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: