Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Sightsmap, Ο Παγκόσμιος Χαρτης Της Google Με Τα Πιο Φωτογραφημένα Μέρη

H Google δημιούργησε και λανσάρει έναν νέο παγκόσμιο χάρτη με το όνομα Sightsmap όπου μπορείς να δεις τις πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές της Γης. Οι φωτογραφίες αυτές προκύπτουν από τις αναρτημένες φωτογραφίες χρηστών στις υπηρεσίες Google Maps και Google Earth με ενεργοποιημένο το geolocation.

Κάθε περιοχή στο χάρτη επισημαίνεται με διαφορετικό φωτισμό. Όπου είναι πιο έντονος ο φωτισμός, τόσο μεγαλύτερη είναι η προτίμηση των χρηστών να αποθανατίζουν τη συγκεκριμένη περιοχή. Όσο πλησιάζουμε στο χάρτη εμφανίζονται περισσότερα μέρη και μπορούμε να δούμε την κατάταξη τους καθώς και φωτογραφίες. Μέχρι στιγμής η πιο πολυφωτογραφιμένη περιοχή αναδεικνύεται η Νέα Υόρκη και ακολουθούν κατά σειρά η Ρώμη, η Βαρκελώνη, το Παρίσι και η Κωνσταντινούπολη. Όσον αφορά την Αθήνα, βρίσκεται στην 35η θέση παγκοσμίως και ο λόφος του Λυκαβηττού στην 1η θέση των πιο πολυφωτογραφιμένων περιοχών της Αθήνας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: