Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Google Smartwatch Θα Παρουσιαστεί Στο Google I/O

Πληροφορίες από άγνωστους εργαζόμενους της Google θέλουν τον αμερικάνικο κολοσσό να παρουσιάζει το smartwatch του στο συνέδριο Google I/O αυτό το καλοκαίρι, τον Ιούνιο. Αυτό το συνέδριο προγραμματιστών θα λάβει χώρα τις ημέρες 25 και 26 του Ιουνίου. Αρχικά νομίζαμε πως εκεί θα παρουσιαστεί η νέα έκδοση του Android αλλά το διέψευσαν άλλες φήμες-διαρροές.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Google Λέγεται Πως Θα Ανακοινώσει Τα Android 4.5 Και Nexus 8 Τον Ιούλιο

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Google να συνεργάζεται με την LG ώστε να κατασκευάσουν το Google smartwatch. Αυτό θα είναι ένα ρολόι με έγχρωμη οθόνη LCD όμως οι τύποι που διέρρευσαν τη πληροφορία αυτή λένε ότι μοιάζει με ένα φθηνό κινητό – δηλαδή έχει χαμηλή ανάλυση, άσχημα χρώματα, δεν μπορείς να το δεις κάτω από το φως του ήλιου και δεν μπορείς να διακρίνεις τι δείχνει από τα πλάγια. Εξωτερικά λένε ότι θα έχει πλαστικό λουράκι.

Σε ότι αφορά το λειτουργικό, φυσικά έχουμε το Android. Το ρολόι θα υποστηρίζει άλλα Android κινητά και πέρα από τις κλασικές δυνατότητες ενός smartwatch (προβολή ώρας, διαχείριση μουσικής, προβολή ειδοποιήσεων κινητού) θα εμφανίζει και τις πληροφορίες από το Google Now.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: