Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Εκπλήξεις Για Τους Star Wars Fans Στο Google

«Ξυπνήστε τη Δύναμη που κρύβετε μέσα σας»

Στις 24 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα θα προβληθεί το «Star Wars: Επεισόδιο 7 – Η Δύναμη Ξυπνά» και η Disney-Lucasfilm συνεργάστηκε με τη Google για να προωθήσει ακόμα περισσότερο τη πολυ-αναμενόμενη ταινία.

Έτσι η Google δημιούργησε ένα site στο google.com/intl/el/starwars όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποια πλευρά της Δύναμης υποστηρίζουν (τη «Φωτεινή» ή τη «Σκοτεινή»). Μόλις διαλέξουν θα δημιουργηθεί μια εικόνα τους με τη πλευρά που διάλεξαν, και οι υπηρεσίες της Google (Android Wear, Chromecast, Χάρτες, Gmail, YouTube κτλ) θα στολιστούν με διάφορα γραφικά από τις ταινίες. Επίσης οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν ένα πρόσθετο για το Chrome το οποίο εμφανίζει διάφορες εικόνες από το «Η Δύναμη Ξυπνά» στη νέα καρτέλα. Τέλος, κρύβεται μια έκπληξη και σε όσους γράψουν “a long time ago in a galaxy far far away” στο Google Search, και από τις 2 Δεκεμβρίου θα υπάρχει διαθέσιμο για προβολή περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας για τους κατόχους του Google Cardboard.

Μόλις επιλέξετε μια πλευρά, μπορεί να χρειαστούν μερικές ώρες για να ξυπνήσει η Δύναμη σε όλες τις εφαρμογές σας. Άμα θέλετε να αφαιρέσετε τα γραφικά επισκεφτείτε τον ίδιο ιστότοπο, σύρετε το avatar ξανά στο στο κέντρο και επιλέξτε “Επιστροφή στις προεπιλογές.” Διαφορετικά, η κανονική εμπειρία Google θα επανέλθει αυτόματα την 1η Φεβρουαρίου 2016. Η εμπειρία αυτή λειτουργεί σε κινητά και tablet Android, iPhone, iPad, φορητούς υπολογιστές Mac και Windows, καθώς και σε Chromebook. Με την εξαίρεση της Αναζήτησης Google, της Μετάφρασης Google και του Waze, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με το λογαριασμό σας Gmail για να γίνουν οι αλλαγές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: