Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τώρα Μπορείς Να Περιηγηθείς Στο CERN Χάρη Στη Google

CERN

Υπάρχουν διάφορα μέρη που θέλουμε να επισκεφτούμε, και μέσα σε αυτά είναι το CERN. Αν και εμείς δεν μπορούμε, η Google τα κατάφερε και μέσα από HD εικόνες μας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις του CERN.

Το 2011 η Google έκλεισε συμφωνία με το Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής, ή αλλιώς CERN, στη Γενεύη και μετά από 2 χρόνια έκανε διαθέσιμο μέσω του Google Street View το να μπορούμε να περιηγηθούμε από την άνεση του υπολογιστή ή της φορητής συσκευής μας.

Για να δεις το CERN πρέπει να κάνεις κλικ εδώ. Μέσα από τις εικόνες θα δεις τα εργαστήρια, τα κέντρα ελέγχου, τα τούνελ, τους ανιχνευτές ATLAS και Alice και φυσικά τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (Large Hadron Collider).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: