Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Street View Έρχεται Στην Ελλάδα

Google Street View

Τους δρόμους της χαοτικής Ελλάδας σιγά-σιγά θα φωτογραφίσει η Google και θα ανεβάσει τη συλλογή με τις φωτογραφίες στην υπηρεσία Google Street View.

Η ελληνική Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έδωσε το τελικό «οκ» για τη λειτουργία του Google Street View και στην Ελλάδα, αφού πρώτα έθεσε κάποιους βασικούς όρους – η Google θα πρέπει να ενημερώνει μέσω Δελτίο Τύπου τι ακριβώς κάνει με τις λήψεις φωτογραφιών, θα πρέπει να θολώνει αμέσως τα πρόσωπα και τις πινακίδες των αυτοκινήτων, και αν υπάρχει κάποιο αίτημα για θόλωση οικιών, να πραγματοποιείται αυτό μέσα σε 5 ημέρες. Το τελευταίο αίτημα μπορεί να καταχωρηθεί και πριν ξεκινήσει τη λειτουργία της η υπηρεσία.

Το Google Street View θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο συν για τους τουρίστες και για εμάς που ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχει πιθανότητα να φωτογραφηθεί πρώτα και να γίνει διαθέσιμη η Αθήνα και μετά οι υπόλοιπες πόλεις και νησιά. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νεότερα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: