Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Google Studio: Ένα IDE Για Να Φτιάχνεις Τις Δικές Σου Android Εφαρμογές

Google ΙΟ

Να το κάνει πιο εύκολο για τους προγραμματιστές αλλά και για όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην δημιουργία εφαρμογών για την πλατφόρμα του Android αποφάσισε η Google. Έτσι παρουσίασε το Android Studio, ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για ανάπτυξη εφαρμογών το οποίο βασίζεται στο IntelliJ IDEA Community Edition. Το νέο περιβάλλον λειτουργεί ως WYSIWYG για την δημιουργία εφαρμογών, επιτρέποντας σας να κάνετε αλλαγές αλλά και να δείτε την προεπισκόπηση της εφαρμογής σε πραγματικό χρόνο, να ελέγξτε την λειτουργικότητα της εφαρμογής αλλά και να φτιάξετε μια ωραία εφαρμογή πιο εύκολα. Οι προσομοιωτές διαθέτουν ποικιλία στην προεπισκόπηση των εφαρμογών βοηθώντας έτσι αυτούς που δεν έχουν το κινητό που χρειάζεται να βεβαιωθούν ότι όλα λειτουργούν ομαλά. Επίσης το Google Studio προσφέρει συμβουλές για την βελτιστοποίηση της εφαρμογής και γραφήματα εσόδων.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: