Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Επίσημη Υποστήριξη Του Android Για Wearables Ετοιμάζει Η Google

New Google Glass

Στο SXSW Festival στο Τέξας την Κυριακή (09/Μαρ/2014), ο Sundar Pichai της Google είπε πως θα κυκλοφορήσουν το Android SDK για wearables σε δύο εβδομάδες. Ενώ η Google θέλει να κυκλοφορήσει δικό της smartwatch σε συνεργασία με την LG, η εταιρία σκοπεύει να δώσει το Android δωρεάν στους κατασκευαστές ρολογιών και άλλων παρόμοιων προϊόντων, όπως κάνει τα με τα smartphones και τα tablets.

O Pichai σημείωσε ότι η εταιρία θα προσφέρει το SDK στους προγραμματιστές πριν κυκλοφορήσει το δικό της ρολόι. Το δικό της ρολόι λέγεται πως θα το ανακοινώσει τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών Google I/O. Προσφέροντας τα εργαλεία θα προσελκύσει τους προγραμματιστές στη δημιουργία εφαρμογών για Android ‘φορετών’ συσκευών.

Ενώ τα γυαλιά Google Glass και τα smartwatch είναι παραδείγματα wearable συκευών, ο εκτελεστικός της Google λέει ότι ελπίζει το SDK να οδηγήσει τους προγραμματιστές στη δημιουργία νέων συσκευών. Σαν παράδειγμα, ανέφερε πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα «έξυπνο σακάκι» το οποίο θα ενσωματώνει αισθητήρες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: