Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Φέρνει Το Android Στα Αμάξια Με Το OAA

Για ανταγωνισμό του iOS in the Car η Google ανακοίνωσε το Open Automotive Alliance (OAA), μια συνεργασία της Google με κατασκευάστριες εταιρίες αυτοκινήτων.

Τα αρχικά μέλη αυτής της ‘συμμαχίας’ περιλαμβάνουν τις Google, GM, Audi, Hyundai, Honda και Nvidia – ενδιαφέρει έχει πως τόσο η Hyundai όσο και η Honda ανήκουν και στη ‘συμμαχία’ iOS in the Car της Apple, γεγονός που υποδηλώνει ότι μερικά αυτοκίνητα θα χρησιμοποιούν τη μια πλατφόρμα και μερικά την άλλη. Hyundai και Kia έχουν ήδη ανακοινώσουν τα σχέδια τους για ενσωμάτωση Android-βασισμένων συστημάτων πλοήγησης.

Ο Patrick Brady που δουλεύει στη Google ανέφερει πως θέλει να κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο διασκεδαστική. Θα τα καταφέρουν;

Σήμερα, εκατομμύρια άνθρωποι φέρνουν τα Android smartphones και tablets τους στο αυτοκίνητο, χωρίς όμως η εμπειρία να είναι βελτιωμένη για την οδήγηση. Δεν θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έχεις μαζί σου τις αγαπημένες σου εφαρμογές και τη μουσική σου στο αυτοκίνητο με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα στο ταμπλό του αυτοκινήτου; Μαζί με τους συνεργάτες μας στο OAA, δουλεύουμε στην καλύτερη ενσωμάτωση του Android στο αυτοκίνητο για μια καλύτερη, ασφαλέστερη και πιο διασκεδαστική οδήγηση για τον καθένα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: