Η Google Ανακοίνωσε Το Νέο Λογότυπό Της, Νέα Μπάρα Πλοήγησης

Εντοπίστηκε Το Νέο Λογότυπο Της Google

New Google logo leak

Αν και είχαμε γράψει πρώτοι ότι η Google έχει ένα νέο λογότυπο πριν εβδομάδες, τώρα η Google το ανακοίνωσε επίσημα. Μαζί με αυτή την αλλαγή θα αλλάξει και η μπάρα πλοήγησης στο Google.

Η αλλαγή στο λογότυπο ήρθε για να το κάνει επίπεδο. Η τρισδιάστατη απεικόνιση έχει φύγει εντελώς και τα γράμματα είναι όλα επίπεδα. Η γραμματοσειρά έχει παραμείνει η ίδια, όπως και τα χρώματα.

Πρόσφατα η Yahoo και η Microsoft με το Bing άλλαξαν το λογότυπό τους, αν και δεν είναι μόνο αυτές στη λίστα. Το Firefox, το eBay, η Motorola και όλα της Microsoft άλλαξαν μέσα στο έτος. Όλα έχουν flat σχεδιασμό με εξαίρεση αυτό της Yahoo.

Google bar screenshot

Η δεύτερη αλλαγή που ανακοίνωσε η εταιρία-κολοσσός είναι η αντικατάσταση της μαύρης μπάρας πάνω-πάνω στη μηχανή αναζήτησής της με ένα μενού στο πάνω δεξιό μέρος, δίπλα στην εικόνα προφίλ του χρήστη στο Google+. Μέσα στο μενού βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες της εταιρίας εκτός από το Gmail και το Google+ τα οποία είναι προσβάσισμα από αλλού.

Το παραπάνω μενού θα παρέχει την ίδια εμπειρία με αυτό στα Android και Chrome OS. Αυτό και το νέο λογότυπο θα εμφανιστούν στους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.