Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Ανακοίνωσε Το Νέο Λογότυπό Της, Νέα Μπάρα Πλοήγησης

New Google logo leak

Αν και είχαμε γράψει πρώτοι ότι η Google έχει ένα νέο λογότυπο πριν εβδομάδες, τώρα η Google το ανακοίνωσε επίσημα. Μαζί με αυτή την αλλαγή θα αλλάξει και η μπάρα πλοήγησης στο Google.

Η αλλαγή στο λογότυπο ήρθε για να το κάνει επίπεδο. Η τρισδιάστατη απεικόνιση έχει φύγει εντελώς και τα γράμματα είναι όλα επίπεδα. Η γραμματοσειρά έχει παραμείνει η ίδια, όπως και τα χρώματα.

Πρόσφατα η Yahoo και η Microsoft με το Bing άλλαξαν το λογότυπό τους, αν και δεν είναι μόνο αυτές στη λίστα. Το Firefox, το eBay, η Motorola και όλα της Microsoft άλλαξαν μέσα στο έτος. Όλα έχουν flat σχεδιασμό με εξαίρεση αυτό της Yahoo.

Google bar screenshot

Η δεύτερη αλλαγή που ανακοίνωσε η εταιρία-κολοσσός είναι η αντικατάσταση της μαύρης μπάρας πάνω-πάνω στη μηχανή αναζήτησής της με ένα μενού στο πάνω δεξιό μέρος, δίπλα στην εικόνα προφίλ του χρήστη στο Google+. Μέσα στο μενού βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες της εταιρίας εκτός από το Gmail και το Google+ τα οποία είναι προσβάσισμα από αλλού.

Το παραπάνω μενού θα παρέχει την ίδια εμπειρία με αυτό στα Android και Chrome OS. Αυτό και το νέο λογότυπο θα εμφανιστούν στους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: