Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Goophone S5, Ο Απόλυτος Κλώνος Του Galaxy S5 Είναι Ήδη Εδώ

Η Goophone αποκάλυψε το Goophone S5. Το Goophone S5 είναι ο πρώτος κλώνος του Galaxy S5 που ανακοίνωσε μόλις πριν από δύο ημέρες η Samsung!

Στο παρελθόν η Goophone είχε ανακοινώσει πάλι τους πρώτους κλώνους των iPhone 5s και iPhone 5c και μάλιστα, στη περίπτωση του πρώτου, είχε αποκαλύψει τον κλώνο πριν την ανακοίνωσή του 5s από την Apple, βασιζόμενη στις διαρροές που είχαμε εκείνη τη περίοδο!

Τώρα, το Goophone S5 είναι η πρώτη και σίγουρα η καλύτερη απομίμηση του S5. Εξωτερικά είναι ολόιδιο, ενώ και στο λογισμικό βλέπουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Αυτό το τηλέφωνο θα κοστίζει μόλις κυκλοφορήσει $300 και με αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά με το αυθεντικό – 5 ίντσες full HD οθόνη, οκταπύρηνο MediaTek επεξεργαστή στα 2GHz, 2GB μνήμη RAM, 32GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με microSD, Wi-Fi (b/g/n), 13MP κάμερα, 2,800mAh μπαταρία και υποδοχή για 2 SIM. Το Goophone δεν διαθέτει όμως αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, LTE υποστήριξη και τελευταία έκδοση του Android (τρέχει το 4.2).

Το κινητό ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει, όπως είναι λογικό βεβαίως, όμως όταν βγει θα μπορείς να το αγοράσεις από εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: