Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

MLS Εναντίον Google, Ποια Έχει Καλύτερο Σύστημα Φωνητικής Υπαγόρευσης;

Ελληνική Φωνητική Πληκτρολόγηση, MLS vs Swype vs Google Keyboard

Η Google πρόσφατα έκανε διαθέσιμη τη φωνητική υπαγόρευση κειμένου στα ελληνικά, και άμεσα μας δημιουργήθηκε η απορία: η Google ή η MLS έχει το καλύτερο; Η MLS τα τελευταία χρόνια δουλεύει επάνω σε αυτή τη λειτουργία και είναι από τα χαρακτηριστικά που διαφημίζει για τη προώθηση των συσκευών της.

Τη παραπάνω σύγκριση πραγματοποίησε το GreeceAndroid χρησιμοποιώντας ένα MLS iQTalk Colour, ένα tablet και το Nexus 5. Το πρώτο φυσικά χρησιμοποιεί το λογισμικό της εταιρίας του, το μεσαίο διαθέτει το πληκτρολόγιο Swype το οποίο διαθέτει και αυτό αναγνώριση ελληνικών, και το τελευταίο τρέχει το πληκτρολόγιο της Google.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όπως θα είδατε και από το βίντεο, το πληκτρολόγιο της MLS παίρνει τη πρώτη θέση, ακολουθώντας το το Swype και τέλος της Google το οποίο έκανε συνεχώς λάθη. Το κακό είναι ότι το MLS Πληκτρολόγιο προσφέρεται αποκλειστικά στα tablets και smartphones της εταιρίας και δεν ενσωματώνεται σε πληκτρολόγια τρίτων προγραμματιστών, σε αντίθεση με της Google το οποίο διατίθεται για όλα τα Android και πολλά πληκτρολόγια το ενσωματώνουν.

Είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον η Google θα βελτιώσει το Speech to Text (STT) σύστημα της, αλλά για αυτή τη στιγμή η MLS κατατροπώνει την Google.

Πηγή: GreeceAndroid

Μοιράσου το με τους φίλους σου: