Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H Belkin Αγοράζει Την Linksys

Belkin

Η γνωστή εταιρία συνδεσιμότητας κα επικοινωνιών Belkin, ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να εξαγοράσει μια άλλη γνωστή εταιρία επικοινωνιών, την Linksys από την Cisco. Η Belkin έχει κλείσει μια συμφωνία για να αγοράσει την εταιρία από τη Cisco, περιλαμβάνοντας όλες τις τεχνολογίες της εταιρίας, ένα μέρος των εργαζόμενων και φυσικά το λογότυπο και το όνομα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Belkin, προτίθενται να διατηρήσουν το εμπορικό σήμα Linksys καθώς και την παροχή υποστήριξης για τα υφιστάμενα προϊόντα και θα τηρήσουν όλες τις υπάρχουσες και τις μελλοντικές εγγυήσεις Linksys. Όταν η εξαγορά ολοκληρωθεί, η Belkin εκτιμά ότι θα κατέχει περίπου το 30% των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Belkin, είπε ότι είναι “πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή την ανακοίνωση”, καθώς οι δύο εταιρείες “μοιράζονται πολλές βασικές πεποιθήσεις”. “Η Linksys θα ενισχύσει τις δυνατότητες της Belkin για να καλύψει τις ανάγκες του χώρου παροχής υπηρεσιών και να βοηθήσει χρήστες μικρών επιχειρήσεων”. Η Belkin δεν αποκαλύπτει το πόσο που κατέβαλε για την εξαγορά της, και δεδομένου ότι είναι μια ιδιωτική εταιρεία, πιθανότατα δεν θα αναφέρει ποσά ακόμα και μετά τη συμφωνία, η οποία αναμένεται να συμβεί τον Μάρτιο του 2013.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: