Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H Dropbox Εξαγοράζει Την Εφαρμογή Mailbox

Dropbox Mailbox

Η εταιρεία Dropbox ανακοίνωσε την εξαγορά της γνωστής εφαρμογής Mailbox. Όπως δήλωσε ο CEO της Mailbox, “αντί να μεγαλώσει το Mailbox μόνο του, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το Dropbox και να το οικοδομήσουμε μαζί” και οτι “για να είμαι ξεκάθαρος, το Mailbox δεν πρόκειται να χαθεί. Η εφαρμογή πρέπει να μεγαλώσει και ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί είναι το Dropbox”.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η εξαγορά του Mailbox κόστισε 100 εκατομμύρια δολάρια και η Dropbox κατάφερε να ολοκληρώσει την συμφωνία παρόλο που και η Facebook και η Yahoo είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Η εφαρμογή θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη για λήψη, ενώ η Dropbox θα χρησιμοποιεί κάποιες τεχνολογίες της για να βελτιώσει τα δικά της χαρακτηριστικά. Και τα 14 μέλοι του Mailbox θα ενσωματωθούν στο Dropbox, όπως ανέφερε η Wall Streat Journal.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: