Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H Toshiba Με Τις Νέες Exceria Pro Κάρτες SD Πέτυχε Ρεκόρ Ταχυτήτων

Toshiba Exceria Pro SDHC

Κάρτες SD πιθανόν να έχετε δει σε σχεδόν όλες τις φωτογραφικές μηχανές και ακόμα και αν φαίνεται περίεργο, υπάρχουν και μερικές που είναι αξιοσημείωτες για περίεργους λόγους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι κάρτες SD Exceria Pro της Τoshiba. Μπορεί να μην έχουν WiFi ή κάποιο πρωτοποριακό τρόπο για μεταφορά αρχείων, αλλά έχουν ένα ρεκόρ σε κάτι πολύ βασικό, ταχύτητα εγγραφής.

Όσο και περίεργο αν ακουστεί, αυτή η κάρτα έχει ταχύτητα εγγραφής τα 240ΜΒ/δευτερόλεπτο! Συνοπτικά μιλώντας, μπορεί να γεμίσει την έκδοση των 16GB σε μόλις 120 δευτερόλεπτα. Καν αν ακούγεται καλό, υπάρχει και καλύτερο. Επίσης έχει ταχύτητες ανάγνωσης δεδομένων στα 260ΜΒ/δευτερολεπτο.

Αυτή η σειρά με κάρτες έχει χωρητικότητας 16 και 32GB και θα διατεθεί στην παγκόσμια αγορά με πρώτη χώρα την Ιαπωνία. Ανυπομονούμε να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα και αναμένουμε τη τριψήφια τιμή, διότι δεν πρόκειται για μια απλή κάρτα μνήμης.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: