Καλές Γιορτές Από Το Tech Community

Καλές Γιορτές Από Το Tech Community

Καλές Γιορτές Από Το Tech Community

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές από την ομάδα του Tech Community! Ελπίζουμε να περνάτε καλά και με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε μερικά πράγματα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες το Tech Community πλέον θα βρίσκεται σε ελληνικούς servers που βρίσκονται στην Αθήνα! Αυτό σημαίνει ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση στην ελληνική κοινότητα τεχνολογίας. Την τελευταία εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά για να ολοκληρωθεί αυτή η μετάβαση και τώρα είμαστε στα τελικά στάδια. Με το νέο έτος θα έχουμε ακόμα περισσότερες παρουσιάσεις και θα δουλέψουμε ώστε να φέρουμε forums για να λέτε την άποψή σας, να μοιράζεστε ό,τι θέλετε και να βάζετε σε αγγελίες ό,τι θέλετε! Αρκεί φυσικά να έχει σχέση με τη τεχνολογία.

Για τους προγραμματιστές που μας διαβάζουν, θέλουμε να αποκαλύψουμε πως ετοιμάζουμε την πρώτη ελληνική κοινότητα αποκλειστικά για προγραμματιστές. Παρακαλούμε διορθώστε μας αν κάνουμε λάθος, αλλά στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για αυτό θέλουμε να το φέρουμε εμείς προσαρμόζοντάς το αποκλειστικά για αυτή τη δουλειά!

Και κάτι τελευταίο: μην είστε μανιακοί! 😉 Η τεχνολογία είναι για να μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι, όχι να γίνουμε… τρελοί.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.