Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το HDMI 2.0 Είναι Εδώ: 18Gbps bandwidth, 60fps 4K, 32 Κανάλι Ήχου

HDMI 2.0

Ένα νέο πρότυπο είναι εδώ και λέγεται HDMI 2.0 για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου και της πληροφορικής του 2013 και των επόμενων ετών.

Το HDMI 2.0 φέρνει την πλέον αναγκαία υποστήριξη για 4K βίντεο μιας και ολοένα και περισσότερες συσκευές όπως τα Xbox, PlayStation, Acer Liquid S2, Xperia Z1 και Note 3 υποστηρίζουν και ‘τραβάνε’ σε αυτή την υψηλή ανάλυση. Έτσι το bandwidth έχει ανέβει στα 18Gbps για την μετάδοση 3840 x 2160/60fps βίντεο και τα κανάλια ήχουν έφτασαν τα 32 διαθέσιμα.

Το καλύτερο σε όλα αυτά είναι ότι τα βύσματα παραμένουν τα ίδια και ο κόσμος θα χρειαστεί να αλλάξει μόνο το καλώδιο HDMI και όχι την συσκευή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: