Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τερματίζει Τη Λειτουργία Του Το Hotfile Με Τεράστιο Πρόστιμο

Hotfile

Οι Αμερικάνοι το έχουν πάρει στα σοβαρά και κλείνουν το ένα site διαμοιρασμού (+παράνομων) αρχείων μετά το άλλο. Το τελευταίο τους ‘θύμα’ είναι το Hotfile και μάλιστα ο ιδιοκτήτης του θα πρέπει να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό σαν πρόστιμο!

Η Ένωση Κινηματογραφικών Εταιρειών Αμερικής (MPAA) που κατήγγειλε το Hotfile για διαμοιρασμό παράνομων αρχείων κέρδισε τη δίκη στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ της Νότιας Περιφέρειας της Φλόριντα και για τον διακανονισμό θα πρέπει να πληρωθούν στα αμερικάνικα στούντιο ταινιών 80 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ήδη έκλεισαν το site τους ώστε να μην υπάρχουν χειρότερα. Μάλιστα, πρώτα οι Αμερικάνοι ζήταγαν αρχικά $500 εκατομμύρια για ζημιές που τους προκάλεσαν!

Ο γερουσιαστής Chris Dodd, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Motion Picture Association of America, δήλωσε ότι:

Ιστότοποι όπως το Hotfile που παράνομα έχουν κέρδος από τη δημιουργικότητα και τη σκληρή δουλειά των άλλων προκαλούν σοβαρό κακό στο κοινό, που αξίζουν την υψηλή ποιότητα και νόμιμη εμπειρία θέασης online.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: