Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HP Pro Slate 12″ / 8″: Τα Νέα Android Tablets Με Καινοτόμα Πένα

H Hewlett Packard παρουσίασε τα δύο νέα Android tablets Pro Slate 8 και Pro Slate 12. Αμφότερα συνοδεύονται από μια καινοτόμα πένα, την Duet Pen stylus, η οποία τα καθιστά ιδανικά για επαγγελματική χρήση. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι ίδια, με τη μόνη διαφορά να βρίσκεται στην οθόνη, με το Pro Slate 12 να ενσωματώνει οθόνη στις 12 ίντσες με ανάλυση 1600×1200 pixels.

Το HP Pro Slate 8 διαθέτει οθόνη στις 7,9 ίντσες με ανάλυση 2048×1536 pixels, και όπως το 12-ιντσο έχει έναν επεξεργαστή Snapdragon 800, 2GB μνήμη RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμο μέσω κάρτας microSD. Η κύρια κάμερα τους είναι στα 8MP, η μπροστινή στα 2MP, ενώ επίσης έχουν εφοδιαστεί με τεχνολογία στερεοφωνικού ήχου DTS. Και τα δύο τρέχουν Android 4.4 KitKat.

Η πένα συνεργάζεται με τα tablets μέσω μιας πληθώρας εφαρμογών της HP, αλλά υπάρχει και ένα ειδικό χαρτί (HP Paper Folio) που τοποθετείται πάνω στην ειδική θήκη της εταιρίας και μπορείς να γράψεις με την πένα πάνω σε αυτό και οι πληροφορίες να μεταφερθούν στην ταμπλέτα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί τα τέσσερα μικρόφωνα της συσκευής, τα οποία καταγράφουν τις πληροφορίες των ultra-high ήχων που εκπέμπονται από την πένα. Η τεχνολογία αυτή δημιουργήθηκε από την Qualcomm, και η HP είναι η πρώτη εταιρία που την ενσωματώνει σε συσκευή.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία διαθεσιμότητάς τους στην αγορά, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το HP Pro Slate 12 έρχεται στην τιμή των 569 δολαρίων και το HP Pro Slate 8 στην τιμή των 449 δολαρίων.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: