Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Προσιτό Android Phablet Ετοιμάζει Η HP

HP WindsorNot

Η HP από ότι φαίνεται θα επιστρέψει στην αγορά των smartphones και θα μπει σε αυτή των phablets, αλλά τώρα με τη χρήση του Android για το λειτουργικό. Στη παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε το ακυκλοφόρητο HP WindsorNot που διέρρευσε περίπου ένα χρόνο πριν. Τότε χρησιμοποιούσε το webOS το οποίο πλέον ανήκει στην LG και χρησιμοποιείται στις τελευταίες smart TV που είδαμε στη CES.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αποκαλύφθηκε Το HP WindsorNot, Ένα WebOS Κινητό Που Δεν Είδαμε Ποτέ

Το HP phablet, όπως μαθαίνουμε από πληροφορίες του The Information και του 9to5Mac, θα κοστίζει γύρω στα €200 με €250. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως μιλάμε για ένα από πιο προσιτά phablets της αγοράς. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά το μόνο που γνωρίζουμε είναι το γεγονός πως η οθόνη θα είναι κοντά στις 6 ίντσες, και αφού η τιμή δεν θα είναι υψηλή, το ίδιο υψηλά δεν θα είναι και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η Meg Whitman, CEO της HP, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία που διευθύνει θα κυκλοφορήσει ένα νέο smartphone, αλλά όχι μέσα στο 2013. Οπότε αφού το 2013 έφυγε και το 2014 μπήκε με διαρροές, η πρόταση της Hewlett-Packard δεν φαίνεται να αργεί να έρθει στα ράφια των καταστημάτων.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: