Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

HP Veer, Το μικρότερο κινητό με webOS


Το μικρότερο κινητό της HP ακούει στο όνομα HP Veer. Διαθέτει multi-touch οθόνη αφής 2.57 ιντσών ανάλυσης 320×400 pixels, τον νέο επεξεργαστή Qualcomm MSM7230 στα 800 MHz και φωτογραφική μηχανή 5 Megapixel. Λόγω της χαμηλής ανάλυσης της οθόνης του Veer, η δυνατότητα για εγγραφή και αναπαραγωγή HD βίντεο δεν υπάρχει.
Wi-Fi, GPS, Bluetooth 2.1, accelerometer, και αισθητήρες φωτός και εγγύτητας είναι φυσικά στη λίστα των χαρακτηριστικών του.

Η μπαταρία του HP Veer έχει χωρητικότητα 910 mAh, η εσωτερική του μνήμη είναι 8 GB (6.5 GB ελεύθερου χώρου περίπου για τον χρήστη) και “κουβαλάει” μαζί το νέο webOS μαζί με ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY.

Πηγές: Techblog.gr & Pestaola.gr

[polldaddy rating=”3830073″]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: