Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Αποκαλύφθηκε Το HP WindsorNot, Ένα WebOS Κινητό Που Δεν Είδαμε Ποτέ

HP WindsorNot

Η HP είχε ολοκληρώσει την σχεδίαση ενός smartphone με την ονομασία WindsorNot, αλλά τελικά η ιδέα εγκαταλείφθηκε καθώς δεν υπήρχε μερίδιο για το WebOS στην αγορά των κινητών, αφού το iOS και το Android είχαν από τότε το μεγαλύτερο εκείνη την εποχή. Η συσκευή θα γινόταν διαθέσιμη προς το τέλος του 2011 και καινούργιες φωτογραφίες του διέρρευσαν ξανά.

Για την ιστορία, ο John Rubinstein αποφάσισε να διαθέσει περισσότερους οικονομικούς πόρους με στόχο την ολοκλήρωση του Pre 3, έτσι το WindsorNot ολοκληρώθηκε αργότερα τον επόμενο χρόνο και έτσι δεν βγήκε ποτέ στην αγορά.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HP WindsorNot περιλαμβάνουν οθόνη 4-ιντσών ανάλυσης 800 x 480-pixels, επεξεργαστή Qualcomm στα 1,6GHz, 8GB εσωτερική μνήμη, και microUSB θύρα για σύνδεση με τον υπολογιστή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: