Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

HTC και Samsung Ετοιμάζονται Να Εμποδίσουν Την Κυκλοφορία Του iPhone 5

Μπορεί η Apple να ευνοήθηκε από την απόφαση του δικαστηρίου επειδή πολλές συσκευές της Samsung αντέγραφαν πατέντες της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κορεάτικος κολοσσός και άλλες εταιρείες θα αφήσουν το iPhone 5 να κάνει την εμφάνισή του τόσο εύκολα. Υπάρχουν πολλές συσκευές που μπορούν να εμποδίσουν το νέο iPhone αλλά μόνο η HTC και Samsung μπορούν πραγματικά να το πετύχουν αυτό.

Από ότι φαίνεται, το νέο iPhone χρησιμοποιεί την τεχνολογία LTE για πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων και πολλές πατέντες που αφορούν την τεχνολογία αυτή έχουν κατοχυρωθεί από από τις HTC και Samsung. Σύμφωνα με πηγές, η Samsung ήδη ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για να σταματήσει την κυκλοφορία του στην Αμερική και στην Ευρώπη. Από την πλευρά της HTC, η δίκη ήδη είναι σε εξέλιξη.

Εμείς αμφιβάλουμε ότι το δικαστήριο θα κινηθεί αρκετά γρήγορα ώστε να εκδώσει την έκδοση προσωρινής διαταγής κατά της Apple, η οποία θα εμποδίσει το αρχικό λανσάρισμα του iPhone 5, αλλά φαίνεται ότι η Apple θα είναι σε θέση άμυνας αυτή τη φορά. Η Apple κατέχει 434 πατέντες για την LTE τεχνολογία, αλλά οι 2 κορυφαίες κορεάτικες κατασκευάστριες έχουν όσες χρειάζονται για να δικαιολογήσουν στο δικαστήριο ώστε να αποφασίσει να βάλει απαγορευτικά μέτρα εναντίον του iPhone.

Τι νομίζετε ότι θα συμβεί εάν οι πωλήσεις του iPhone 5 απαγορευτούν στις ΗΠΑ και την Ευρώπη;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: