Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

HTC | Οι τιμές των νέων προϊόντων της


Η HTC έχει καταχωρήσει στο amazon.de όλα της τα νέα κινητά και το tablet της. Φυσικά αναφερόμαστε για τα HTC Desire S, HTC Wildfire S, HTC Incredible S, HTC ChaCha και HTC Flyer, εκτός του HTC Salsa, το οποίο δεν προστέθηκε ακόμα.

Ξεκινώντας με το HTC Desire S, μαθαίνουμε από τη σελίδα του στο amazon ότι έχει τιμή 499 € (όσο και το Desire στις αρχές τις κυκλοφορίας του) και ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά χρώματα. Ασημί και μαύρο.

Σελίδα προϊόντος (ασημί), (μαύρο)


Συνεχίζοντας με το HTC Wildfire S βλέπουμε ότι η τιμή έχει αυξηθεί κατά 30 € σε σύγκριση με το τωρινό μοντέλο. Δηλαδή θα κοστίζει 299 ευρώ. Αυτή τη στιγμή στο Amazon υπάρχει μόνο το λευκό μοντέλο, πράγμα που δηλώνει ότι ίσως αργήσουν να βγουν στη κυκλοφορία τα υπόλοιπα χρώμα, όπως συνέβηκε και στο Wildfire.

Σελίδα προϊόντος

Το HTC Incredible S, το Incredible της Ευρώπης, έχει την υψηλότερη τιμή απ’ όλων των κινητών της εταιρίας, 519 €. Στο amazon.de αναφέρεται ότι υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα (9 κομμάτια) και μπορούμε να το παραγγείλουμε μέσα σε λίγες ώρες (παράδοση από την Πέμπτη 10 Μαρτίου).
Το Incredible S έχει μονάχα ένα χρώμα, το μαύρο.

Σελίδα προϊόντος

Το HTC ChaCha, το κινητό με το ενσωματωμένο κουμπί Facebook για ενημέρωση της κατάστασης στο Fb όπου και αν είμαστε, κοστίζει λίγο παραπάνω απ’ όσο το Wildfire S, δηλαδή 319 ευρώ.
Το μεγαλύτερο “αδερφάκι” του, με τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Salsa, για κάποιους λόγους δεν έχει προστεθεί ακόμα στο amazon.de.

Σελίδα προϊόντος

Για το τέλος αφήσαμε το νέο tablet της εταιρίας, HTC Flyer. Η τιμή του θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, καθώς κοστίζει 669 €. Υπάρχουν βέβαια κάποιες φήμες που το θέλουν σε μία “Wi-Fi only” έκδοση (όπως το iPad) η οποία θα στοιχίζει 499 ευρώ, όσο ακριβός και ο μεγάλος αντίπαλος της Apple.

Σελίδα προϊόντος

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι παραπάνω τιμές ισχύουν αφού είναι επίσημα από την HTC. Δυστυχώς δεν αναφέρεται πουθενά η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων αυτών HTC συσκευών.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: