Η HTC Διοργανώνει Εκδήλωση Στις 8 Οκτωβρίου

HTC One for Windows: Επίσημα Το Απόλυτο Windows Phone Που Δεν Μπορείς Να Έχεις

HTC One M8 for Windows camera app

Η HTC έστειλε προσκλήσεις στον Τύπο για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 8 Οκτωβρίου, όπου θα ανακοινώσει κάτι που δεν είμαστε σίγουροι τι είναι.

Η εικόνα στη πρόσκληση που έστειλε η HTC έχει τίτλο «Double Exposure» και δείχνει δύο γυναίκες να τραβάνε selfie φωτογραφία με το One. Το μήνυμα που στέλνουν είναι ξεκάθαρο: η νέα συσκευή σχετίζεται με φωτογραφίες. Το μόνο ‘υποψήφιο’ κινητό είναι αυτό με τη κωδική ονομασία «HTC Eye». Το Eye θα διαθέτει 8-megapixel εμπρόσθια κάμερα και 13-megapixel κύρια κάμερα. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες δεν έχουν αποκαλυφθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
HTC «Double Exposure» event

Η HTC ετοιμάζει και άλλες συσκευές πέρα από το ‘selfie phone’ HTC Eye. Η μία είναι ένα μεσαίας κατηγορίας οκταπύρηνο phablet και η άλλη το tablet Nexus 9. Δεδομένου ότι το HTC Eye και το phablet αναμένονται να μην είναι ναυαρχίδες, και events για προσιτά-μεσαίας κατηγορίας κινητά συνήθως δεν γίνονται, ίσως δούμε και τις τρεις συσκευές να ανακοινώνονται εκείνη την ημέρα. Όσοι περιμένετε κάποιο smartwatch από την εταιρία, δυστυχώς θα πρέπει να τα ξεχάσετε καθώς λέγεται πως ακυρώθηκαν.

Η εκδήλωση της HTC θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη (4PM EST, 11ΜΜ ώρα Ελλάδος) και το Tech Community θα είναι εδώ για να καλύψει άμεσα τα νέα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.