Αποκαλύφθηκε Η Ναυαρχίδα HTC Aero

Αποκαλύφθηκε Η Ναυαρχίδα HTC Aero

Οι πρώτες εικόνες της επερχόμενης ναυαρχίδας HTC ‘Aero’ βγήκαν στη δημοσιότητα για να απογοητεύσουν άλλη μια φορά τον κόσμο. Αν οι δύο φωτογραφίες που διέρρευσαν είναι αληθινές και αν όντως δείχνουν το HTC Aero, τότε βλέπουμε ότι η HTC δεν έχει καταφέρει να σχεδιάσει ένα νέο κινητό από την αρχή, όπως ισχυρίζονταν οι φήμες, και σίγουρα δεν θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις από μια μεγάλη μερίδα καταναλωτών που περίμεναν κάτι ανανεωμένο.

Όπως βλέπουμε, το πίσω μέρος του Aero είναι μια ανάμιξη της πλάτης του One M7 με τη πλάτη του iPhone 6. Αυτή τη φορά φαίνεται να μην έχει τη κούρμπα και η κάμερα που έγινε μικρότερη και στρογγυλή μετακινήθηκε στη μέση. Το μπροστινό μέρος δεν φαίνεται καθαρά, όμως μπορούμε να διακρίνουμε (με μεγέθυνση) τα μεγάλα περιθώρια στις άκρες της οθόνης, την έλλειψη των BoomSound ηχείων και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από το λογότυπο της HTC.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Το HTC Aero (ή HTC A9) θα διαθέτει 5,5-ιντσών οθόνη με ανάλυση 2K και 2.5D κυρτό γυαλί στα πλάγια, MediaTek Helio X20 chipset με 10-πύρηνο επεξεργαστή και 4GB μνήμη RAM. Επιπλέον, οι φήμες μιλάνε για μια καλή κάμερα που επιτέλους θα ανταγωνίζεται τις αντίπαλες ναυαρχίδες.

Μέχρι το κινητό να διαρρεύσει από κάποια αξιόπιστη πηγή κρατήστε μερικές επιφυλάξεις σχετικά με την αυθεντικότητα των παραπάνω φωτογραφιών.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.