Η HTC Διοργανώνει Νέα Εκδήλωση, Αυτά Περιμένουμε Να Δούμε

Η HTC Διοργανώνει Νέα Εκδήλωση, Αυτά Περιμένουμε Να Δούμε

Η HTC στις αρχές του επόμενου μήνα, και συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου, θα διοργανώσει μια εκδήλωση όπου θα ανακοινώσει νέα Android – και ήδη γνωρίζουμε ποια είναι.

Το κινητό που θα κλέψει τη παράσταση είναι ένα μεγαλύτερο HTC One M9 το οποίο έχει διαρρεύσει ως One M9 Plus ή One M9+. Θα διαθέτει 5,2-ιντσών με ανάλυση 1440 x 2560 pixels (Quad HD), MediaTek ή Qualcomm Snapdragon 810 SoC με οκταπύρηνο επεξεργαστή (ίσως είναι διαφορετικό ανάλογα την αγορά), 3GB μνήμη RAM, και κάμερα 20.1-megapixels. Το λειτουργικό του είναι το Android 5 Lollipop με το νέο Sense 7 UI. Μπροστά θα έχει ένα home button με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Plus έχει διαρρεύσει και είναι αυτό:

Το δεύτερο κινητό που αναμένουμε να ανακοινωθεί εκείνη τη μέρα είναι το HTC One E9. Αυτό είναι το One M9 αλλά σε πλαστικό σώμα. Θα έχει μεγαλύτερη οθόνη στις 5,5 ίντσες με full HD ανάλυση, MediaTek MT6795 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB μνήμη RAM, 32GB χωρητικότητα, 20.1-megapixels κάμερα και 4-megapixels εμπρόσθια κάμερα (UltraPixel). Τρέχει και αυτό Android 5 Lollipop με Sense 7 UI.

Τέλος, ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία (μέσω του παρόχου KDDI) και το Butterfly 3 το οποίο θα έχει S-LCD οθόνη 5-ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή (Snapdragon 810), μνήμη RAM 3GB, 32GB χωρητικότητα, 20.7-megapixels κάμερα με 4K βίντεο και διπλό LED flash, 4-megapixels εμπρόσθια κάμερα (UltraPixel), στερεοφωνικά ηχεία με τεχνολογία Dolby Audio και λειτουργικό σύστημα Android 5 Lollipop. Εικόνες για το νέο Butterfly δεν έχουμε ακόμα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.