Η HTC Διοργανώνει Εκδήλωση Για Τις 19 Αυγούστου

Η HTC Ετοιμάζει Έξυπνο Ρολόι Και Νέα Tablet

HTC One max hands-on

Η HTC έστειλε προσκλήσεις στον Τύπο για μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 19 Αυγούστου. Η HTC έχει ετοιμάσει τουλάχιστον τέσσερις συσκευές και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να τις παρουσιάσει. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη (10:00 π.μ. EST).

Η φωτογραφία της εκδήλωσης δεν έδωσε κάποια πληροφορία για το τί θα δούμε. Η ταϊβανέζικη εταιρία έχει στο χαρτοφυλάκιο της να μας αποκαλύψει τρία tablets και ένα νέο Windows Phone. Ό,τι και να παρουσιάσει θα μας εντυπωσιάσει, καθώς όλα είναι κορυφαία μοντέλα. Το ένα tablet θα είναι το Nexus 9 με οθόνη 8.9 ιντσών ανάλυσης 2048×1440 pixels και Nvidia Tegra K1 64-bit επεξεργαστή, και τα υπόλοιπα δύο για λογαριασμό της.

Η τέταρτη συσκευή η οποία πιθανόν θα ανακοινωθεί είναι ένα κορυφαίο Windows Phone, ίσως και το καλύτερο της οικογένειας αυτής. Το κινητό είναι το HTC One (M8) for Windows που διέρρευσε τις προηγούμενες ημέρες και όπως λέει το όνομά του, είναι το HTC One με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Θα κουβαλάει τα διπλά στερεοφωνικά BoomSound ηχεία, τη διπλή κάμερα και χάρη στο Windows Phone 8.1 Update 1 θα έχει τη θήκη Dot View.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
HTC August Event Invite

Η HTC, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει δυναμικά στην κατασκευή Windows Phone και Android tablets. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο TechCommunity.GR για να μην χάσετε ούτε μια είδηση.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.