Η HTC Ανακοινώνει Πρόγραμμα Επιχειρισιακής Αναδιοργάνωσης

Η HTC Ανακοινώνει Πρόγραμμα Επιχειρισιακής Αναδιοργάνωσης

Η HTC Corporation ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης, το οποίο θέτει τις βάσεις για σημαντική κερδοφόρο ανάπτυξη της Εταιρείας μέσω ενός πιο δυναμικού και ευέλικτου οργανωτικού μοντέλου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ίδρυση νέων επιχειρηματικών μονάδων για την ενίσχυση της εξειδίκευσης και τη δημιουργία προοπτικών κερδοφόρου ανάπτυξης σε κύριους τομείς της δραστηριότητάς της HTC, όπως τα προηγμένα έξυπνα τηλέφωνα (premium smartphones), την εικονική πραγματικότητα και τα αντίστοιχα lifestyle προϊόντα.

Η διαδικασία της αναδιοργάνωσης θα περιλαμβάνει επίσης τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών λειτουργιών, προκειμένου να συντελέσουν σε μια προσδοκώμενη μείωση των λειτουργικών εξόδων κατά 35%, συμπεριλαμβανομένης μιας μείωσης του προσωπικού που αναμένεται στο 15%.

«Η HTC είναι μια εμπνευσμένη εταιρεία που διοικείται από καινοτόμα στελέχη, με ένα μοναδικό μείγμα εξειδικευμένης γνώσης στο συνδυασμό hardware και software, την αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογιών και την κορυφαία σχεδίαση. Καθώς στην παρούσα φάση βρισκόμαστε σε μια διαδικασία επέκτασης πέρα από τα smartphones, χρειαζόμαστε ένα δυναμικό και ευέλικτο οργανωτικό μοντέλο που να διασφαλίζει ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις συναρπαστικές προοπτικές που ανοίγονται στον χώρο της διασύνδεσης και επικοινωνίας», δήλωσε η Cher Wang, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της HTC. «Αυτή η στρατηγική αναδιοργάνωσης της εταιρείας μας θα εξασφαλίσει ότι κάθε μία από τις προϊοντικές μας σειρές διαθέτει την απαιτούμενη εξειδίκευση και τεχνογνωσία, αλλά και τους κατάλληλους πόρους έτσι ώστε να επεκταθούμε σε νέες αγορές».

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.