Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δελτίο Τύπου

Η HTC Ανακοινώνει Πρόγραμμα Επιχειρισιακής Αναδιοργάνωσης

Η διαδικασία της αναδιοργάνωσης αναμένεται να οδηγήσει σε βιώσιμη ανάπτυξη και κερδοφορία μέσω εντατικής οργανωτικής αναδιάρθρωσης και δυναμικών μέτρων υλοποίησης και αποδοτικότητας

Η HTC Corporation ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης, το οποίο θέτει τις βάσεις για σημαντική κερδοφόρο ανάπτυξη της Εταιρείας μέσω ενός πιο δυναμικού και ευέλικτου οργανωτικού μοντέλου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ίδρυση νέων επιχειρηματικών μονάδων για την ενίσχυση της εξειδίκευσης και τη δημιουργία προοπτικών κερδοφόρου ανάπτυξης σε κύριους τομείς της δραστηριότητάς της HTC, όπως τα προηγμένα έξυπνα τηλέφωνα (premium smartphones), την εικονική πραγματικότητα και τα αντίστοιχα lifestyle προϊόντα.

Η διαδικασία της αναδιοργάνωσης θα περιλαμβάνει επίσης τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών λειτουργιών, προκειμένου να συντελέσουν σε μια προσδοκώμενη μείωση των λειτουργικών εξόδων κατά 35%, συμπεριλαμβανομένης μιας μείωσης του προσωπικού που αναμένεται στο 15%.

«Η HTC είναι μια εμπνευσμένη εταιρεία που διοικείται από καινοτόμα στελέχη, με ένα μοναδικό μείγμα εξειδικευμένης γνώσης στο συνδυασμό hardware και software, την αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογιών και την κορυφαία σχεδίαση. Καθώς στην παρούσα φάση βρισκόμαστε σε μια διαδικασία επέκτασης πέρα από τα smartphones, χρειαζόμαστε ένα δυναμικό και ευέλικτο οργανωτικό μοντέλο που να διασφαλίζει ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις συναρπαστικές προοπτικές που ανοίγονται στον χώρο της διασύνδεσης και επικοινωνίας», δήλωσε η Cher Wang, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της HTC. «Αυτή η στρατηγική αναδιοργάνωσης της εταιρείας μας θα εξασφαλίσει ότι κάθε μία από τις προϊοντικές μας σειρές διαθέτει την απαιτούμενη εξειδίκευση και τεχνογνωσία, αλλά και τους κατάλληλους πόρους έτσι ώστε να επεκταθούμε σε νέες αγορές».

Μοιράσου το με τους φίλους σου: