Αλλάζει Η Ηγεσία Της HTC Με Νέα CEO

Αλλάζει Η Ηγεσία Της HTC Με Νέα CEO

HTC CEO Peter Chou

Τα κακά οικονομικά αποτελέσματα της HTC την αναγκάζουν να επανεξετάσει διάφορα πράγματα, και μέσα σε αυτά είναι η ίδια η ηγεσία της εταιρίας.

Ο Peter Chou λοιπόν θα αποχωρήσει από Διευθύνων Σύμβουλος της ταϊβανέζικης εταιρίας και τα ηνία θα τα πάρει η πρόεδρος και συνιδρύτρια της εταιρείας, Cher Wang. Ο Chou σύμφωνα με αναλυτές ήταν το πρόβλημα της εταιρίας και θα πρέπει να ελπίζουμε πως από τώρα η Wang θα παίρνει τις σωστές αποφάσεις.

Ο Chou, πρώην CEO της HTC πλέον, δεν θα αποχωρήσει από την εταιρία αλλά θα επικεντρωθεί σε θέματα παραγωγής. Η νέα CEO της HTC ασχολείται με τις συνεργασίες, τους προμηθευτές και τη διαφήμιση, κάποια πράγματα που ο Chou δεν κατάφερε να τα κάνει σωστά όταν είχε αυτός τη θέση τόσο καιρό.

Η HTC πάντως ‘έβγαζε’ καλά και πρωτοπόρα κινητά από την αρχή της ιστορίας της, όμως δεν κατάφερε να κάνει τον κόσμο να τα αγαπήσει. Αυτό σημαίνει κακές πωλήσεις και τώρα κακά οικονομικά. Φυσικά το κορυφαίο της είναι το One που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και θεωρείται από πολλούς το καλύτερο και το ομορφότερο Android smartphone της αγοράς. Μακάρι να μην καταλήξει σαν την Nokia…

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.