Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ανακοινώθηκε Το Μεσαίας Κατηγορίας HTC Desire 310 Με Τετραπύρηνο Επεξεργαστή

Η HTC ανακοίνωσε το HTC Desire 310, ένα ακόμα Android smartphone μεσαίας κατηγορίας, μία κατηγορία που υστερεί σημαντικά ακόμα, ώστε να την ενισχύσει. Το κινητό κουβαλάει ικανοποιητικά χαρακτηριστικά και με μία σωστή τιμή γύρω στα €200 θα μπορέσει να τα πάει καλά.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC Desire 310 έχουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.3GHz, 4.5 ίντσες οθόνη και 5 megapixel κάμερα. Στο λειτουργικό δεν υπάρχει άλλο από το Android με γραφικό περιβάλλον από την εταιρία. Σε αντίθεση με άλλα κινητά της HTC, στο Desire 310 βλέπουμε μία ανάμιξη του stock Android με το HTC Sense 5 – τα εικονίδια των εφαρμογών και της μπάρας ειδοποιήσεων είναι από το ‘καθαρό’ Android, ενώ υπάρχουν κουμπιά πλοήγησης από την HTC. Βέβαια δεν λείπει το HTC BlinkFeed για ανάγνωση ειδήσεων και προβολή δημοσιεύσεων από φίλους και γνωστούς στα Twitter, Facebook και Sina Weibo.

Το smartphone θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα τον Απρίλιο. Αρχικά θα διατίθεται στη Ταϊβάν με άγνωστη προς το παρών τιμή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: