Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Διέρρευσε Το HTC Desire 8 Με Οθόνη 5,5 Ιντσών

Τον τελευταίο καιρό όλο το ενδιαφέρον γύρω από την HTC έχει επικεντρωθεί στο καταιγισμό διαρροών που αφορούν το περίφημο HTC M8. Παρόλα αυτά, η ταϊβανέζικη εταιρία επικεντρώνεται στο οικονομικό πρόβλημα που την ταλανίζει καιρό τώρα και αποφάσισε ότι για να το αντιμετωπίσει πρέπει να δείξει την ίδια προσήλωση στα κινητά της μεσαίας κατηγορίας της και κυρίως της οικονομικής σειράς της.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ: Η HTC Θα Ανακοινώσει Φθηνότερα Μοντέλα Χάρη Στα Κακά Οικονομικά

Έτσι, έχουμε την πρώτη διαρροή του HTC Desire 8. Πρόκειται για ένα smartphone με μέτρια χαρακτηριστικά και με οθόνη στις 5,5 ίντσες. Ακόμα δεν έχουν αναφερθεί όλα τα χαρακτηριστικά του νέου phablet της εταιρίας, όμως γνωρίζουμε ότι θα έρθει με κάμερα στα 13MP και με εμπρόσθια στα 5MP, καθώς επίσης ότι θα υποστηρίζει δύο SIM. Η συσκευή όπως βλέπουμε δε διαθέτει φυσικά πλήκτρα στην πρόσοψή του, διαθέτει διπλά εμπρόσθια ηχεία και πιθανότητα να είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Η συσκευή ίσως παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση MWC.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: