Νέες Εικόνες Και Πληροφορίες Για Το Phablet HTC Desire 8

Νέες Εικόνες Και Πληροφορίες Για Το Phablet HTC Desire 8

Νέες εικόνες και διαρροές σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα διαθέσιμα χρώματα του HTC Desire 8 έγιναν γνωστά από διαρροές. Αν χάσατε την είδηση σχετικά με το HTC Desire 8, να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για ένα μεσαίας κατηγορίας phablet από την HTC η οποία θέλει φέτος να επικεντρωθεί στα οικονομικά και μεσαίας κατηγορίας smartphone ώστε να ανακάμψει.

Πληροφορίες από το @evleaks λένε πως το A5 (η κωδική ονομασία του phablet) θα χρησιμοποιεί τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 (MSM-8928) στα 1.6GHz με 1.5GB μνήμη RAM και θα διαθέτει SuperLCD2 οθόνη 5,5 ιντσών σε HD ανάλυση, 13-megapixel κάμερα, 5-megapixel εμπρόσθια κάμερα, BoomSound ηχεία, 8GB χωρητικότητα επεκτάσιμη με microSD κάρτα και θα τρέχει το Android 4.4 KitKat με Sense 6.0 UI.

Λέγεται πως η HTC δεν θα λανσάρει το νέο της Desire μόνο στην Ασία, αλλά και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Το @evleaks αποκαλύπτει ότι θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρώματα – άσπρο, μαύρο, κόκκινο, μοβ και κίτρινο. Μέχρι τώρα έχουμε δει μόνο ένα σκούρο μπλε ( μαύρο; ) και λευκό. Η εταιρία πιστεύεται ότι θα το κάνει επίσημο στην έκθεση MWC 2014 σε πολύ λίγες ημέρες.

Πηγές: α, β

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.