Η HTC Θα Αποκαλύψει Ένα Νέο Desire Στις 5 Ιανουαρίου

Η HTC Θα Αποκαλύψει Ένα Νέο Desire Στις 5 Ιανουαρίου

HTC Desire Event CES 2015

Όπως κάθε χρόνο, στις αρχές του Ιανουαρίου διοργανώνεται η έκθεση τεχνολογίας CES στο Λας Βέγκας και η HTC δεν θα λείψει από εκεί. Η ταϊβανέζικη εταιρία έστειλε προσκλήσεις στον Τύπο για μια εκδήλωση που θα διοργανώσει εκεί και θα παρουσιάσει ένα νέο κινητό της σειράς Desire. Όλα αυτά τα κινητά (εκτός από τη ναυαρχίδα) είναι μεσαίας κατηγορίας και σύμφωνα με πληροφορίες από το @upleaks, το νέο smartphone θα είναι μια υποβαθμισμένη έκδοση της ναυαρχίδας Desire EYE η οποία εξοπλίζεται με δύο 13-megapixels κάμερες μπροστά και πίσω.

Οι πληροφορίες ισχυρίζονται ότι η εταιρία θα παρουσιάσει το μοντέλο με κωδική ονομασία A52. Το A52 θα ανήκει στη μικρή οικογένεια των EYE συσκευών με 13-megapixels εμπρόσθια κάμερα και UltraPixel κάμερα (4-megapixels) στο πίσω. Θα διαθέτει ακόμα 16 ή 32GB χωρητικότητα και θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα (Navy Blue/Vivid Blue, Taupe Purple/Tangerine Tango, Terra White/Almond και Terra White/Tangerine Tango). Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι άλλο θα προσφέρει στον χρήστη αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm Snapdragon 615 και θα έχει μια full HD οθόνη 5-ιντσών.

Εκείνη την ημέρα η LG είναι αυτή που θα ανακοινώσει πρώτη τα νέα της δημιουργήματα στις 8 π.μ. (ώρα του Λας Βέγκας), μετά η Samsung στις 2 μ.μ. και τέλος η Sony στις 5 μ.μ. Φυσικά δεν θα είναι οι μόνες που θα παρουσιάσουν νέα προϊόντα – αναμένουμε ακόμη τις Panasonic, Sharp και άλλες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.