Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

HTC: Η Apple Μας Αντέγραψε

Πρόσφατα η HTC έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας ανακοινώνοντας το HTC One A9. Αντί να βάλουν κορυφαίο hardware και μεγάλη οθόνη, επικεντρώθηκαν στον σχεδιασμό, στη κάμερα και στον ήχο. Ωστόσο ο σχεδιασμός του έχει επιρροές από το iPhone 6 το οποίο θέλουν να χτυπήσουν και ο κόσμος το παρατήρησε κριτικάροντας την HTC.

Ο πρόεδρος της HTC της Βόρειας Ασίας, Jack Tong, όμως έχει διαφορετική άποψη. Σύμφωνα με τη Want China Times, ο πρόεδρος απέρριψε τις κατηγορίες που λένε ότι η HTC αντέγραψε την Apple λέγοντας ότι η HTC πρώτη υιοθέτησε τον μεταλλικό σχεδιασμό με τις πλαστικές γραμμές στο πίσω μέρος με το One M7. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Apple αντέγραψε την ιδέα με τις γραμμές για τη κεραία στη πλάτη του iPhone 6. Το One A9 είναι απλώς η εξέλιξη της σχεδιαστικής γλώσσας της εταιρίας.

Πάντως η πρόεδρος και CEO Cher Wang της ταϊβανέζικης κατασκευάστριας αναφέρει ότι το One A9 είναι μια καλή εναλλακτική στα iPhone καθώς «επιτυγχάνει μια ισορροπία ανάμεσα στην ομορφιά, τις επιδόσεις και την απλότητα.» Δηλαδή ενσωματώνει 5-ιντσών full HD οθόνη, Snapdragon 617 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 13-megapixels κάμερα, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα, 2 GB ή 3 GB μνήμη RAM, και 16 GB ή 32 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα. Με κόστος περίπου €350 ($399) στις Η.Π.Α. ίσως μπορεί να τα πάει καλά στις πωλήσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: